Chef στην κουζίνα σας με το Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 27, κύκλος 02
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με μία ιδιαίτερη τάρτα με κρέμα τυριών, με τραγανή βάση και βελούδινη γέμιση. Συνεχίζει με χριστουγεννιάτικο κότσι στο φούρνο, με τραγανή πέτσα και πεντανόστιμο μελωμένο ψαχνό, ενώ ετοιμάζει και ένα υπέροχο πιλάφι με κιμά, συκωτάκια και αποξηραμένα φρούτα. Το μενού μετά έχει νιόκι πατάτας με μία σπέσιαλ σάλτσα μπολονέζ με πάπια και για το γλυκό ο Βαγγέλης παίρνει μανταρίνια που είναι της εποχής, και τα αρωματίζει με μία απίθανη μους με γιαούρτι και λευκή σοκολάτα. Το πιο εύκολο γλυκό κουταλιού με μανταρίνια!