Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 29, κύκλος 02
Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με υπέροχο χυλωμένο κριθαράκι με κρασάτες σουπιές και χόρτα. Ακολουθεί το κοτόπουλο ταντούρι, ένα θρυλικό πιάτο της ινδικής κουζίνας που σερβίρεται με αρωματικό πιλάφι. Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης φτιάχνει λουκάνικα σαγανάκι με σάλτσα καπνιστής πάπρικας στο λεπτό, αλλά και μία ανάλαφρη ανάμεικτη σαλάτα με σύκα και ψητό μανούρι, με έναν μοναδικό συνδυασμό υλικών και αρωματικής βινεγκρέτ. Στην ώρα του γλυκού έρχεται μία εντυπωσιακή κρέπα σουφλέ με μαρμελάδα κόκκινων φρούτων.