Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 32, κύκλος 02
Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, ο chef προτείνει αφράτες κρέπες στο φούρνο με σπανάκι, τυριά και μπεσαμέλ. Ακολουθεί ο σπιτικός χοιρινός γύρος και όλες οι συμβουλές για να τον φτιάξουμε εύκολα και απλά μαζί με την πιο ταιριαστή σάλτσα γιαουρτιού. Αμέσως μετά, ο Βαγγέλης μαγειρεύει κάρι κολοκύθας με ρεβίθια που μας ταξιδεύει γευστικά στην Ασία, ενώ φτιάχνει και μεσογειακό μπακαλιάρο με σάλτσα ντομάτας και ελιές. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά, με ρολάκια μπουγάτσας με την πιο βελούδινη κρέμα και ένα απίστευτα τραγανό φύλλο.