Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 51, κύκλος 02
O Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει με αγαπημένα ζυμαρικά και συγκεκριμένα πένες με σάλτσα λιαστής και χαλλούμι, ένα πιάτο για το καθημερινό τραπέζι. Στη συνέχεια, δοκιμάζουμε Pulled pork, το δημοφιλές ξεψαχνισμένο και μελωμένο χοιρινό από την Αμερική. Στο μενού, αμέσως μετά, έρχεται το κλασικό σαγανάκι γαρίδες με την πιο νόστιμη σάλτσα και ο chef ετοιμάζει και ένα ωραίο χυλωμένο ριζότο με αγκινάρες της άνοιξης. Το επεισόδιο κλείνει πολύ νόστιμα, με καλτσόνε γεμιστά με κιμά και μοτσαρέλα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.