Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 70, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει ωραίες ιδέες και συνταγές για το εορταστικό τραπέζι.Ξεκινάει με μικρά καλτσόνε, γεμιστά με χοιρινό φιλέτο και μοτσαρέλα. Συνεχίζει με χοιρινό στο φούρνο, στη γάστρα, με μυρωδάτη σάλτσα που έχει μέσα μέλι, πορτοκάλι και ουίσκι. Για ορεκτικό, μας προτείνει πατάτες γκρατινέ, δηλαδή πατάτες φούρνου που ψήνονται μέσα σε κρέμα γάλακτος και παρμεζάνα. Τέλος, για γλυκό μας δίνει μια ωραία συνταγή για πολίτικη βασιλόπιτα.