Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 84 κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει με αρνάκι μπιριάνι, ένα από τα πιο κλασικά, διάσημα πιάτα της Ινδικής κουζίνας και μας δείχνει την πιο απλή εκδοχή του, χωρίς να χάσει τίποτα από την αυθεντικότητά του. Συνεχίζει με ένα πανεύκολο φαγητό για το καθημερινό μαγείρεμα, μακαρόνια με κιμά και μας μαθαίνει πώς μπορούμε με λίγα υλικά να φτιάξουμε την πιο νόστιμη σάλτσα κιμά. Μάλιστα, με αυτή τη σάλτσα ετοιμάζει και chili con carne. Ακόμα, ετοιμάζει jacket potatoes, δηλαδή ψητές πατάτες και τις γεμίζει με δύο διαφορετικές γεμίσεις. Τέλος, στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει σπιτικό άλειμμα σοκολάτας με φουντούκια.