Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 87 κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει ένα πολυεπίπεδο σε γεύσεις ψητό κατσαρόλας με πουρέ καρότου και γλυκοπατάτας για το κυριακάτικο τραπέζι, ενώ για το καθημερινό τραπέζι ετοιμάζει κοχύλια φούρνου με καβουρμά μπεσαμέλ. Στη συνέχεια μας μεταφέρει στην Ινδία με ένα πιάτο από ρεβίθια με σπανάκι και σάλτσα ντομάτας και υπέροχα μπαχαρικά. Τέλος ετοιμάζει δύο γλυκά με κοινό παρονομαστή τον κρόκο, αχλάδια ποσέ και ιταλικά μπισκότα καντούτσι από την Τοσκάνη.