Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 85 κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς προτείνει ένα νέο συνδυασμό, ψητό χαλούμι με προσούτο, όπου τυλίγει το χαλούμι με προσούτο, το ψήνει στο σχαροτήγανο και το σερβίρει με ένα ξεχωριστό τσάτνεϋ με μήλα. Στη συνέχεια μάς ταξιδεύει στην Ταϊλάνδη και φτιάχνει νουντλς με κοτόπουλο, μπρόκολο και σάλτσα από κίτρινο κάρυ. Για το κυριακάτικο τραπέζι προτείνει μπαρμπούνια αρωματικά στο φούρνο που είναι τραγανά και τα συνοδεύει με σάλτσα και σταμναγκάθι. Για γλυκό μάς δείχνει το απόλυτο cheesecake Νέας Υόρκης, την καλύτερη συνταγή για αυτό το γλυκό που είναι αφράτο, με υπέροχα αρώματα από βανίλια και λεμόνι.