Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 83 κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει με ένα καταπληκτικό πιάτο για το καθημερινό τραπέζι. Φτιάχνει φριτάτα, δηλαδή ομελέτα με χοντρό μακαρόνι, λαχανικά και αλλαντικό. Συνεχίζει με σουτζουκάκια, ένα κλασικό, παραδοσιακό πιάτο της ελληνικής κουζίνας και μας δείχνει πως να τα κάνουμε ανάλαφρα. Ακόμα, φτιάχνει καλαμαράκια τηγανητά, τα οποία τα σερβίρει με μια σάλτσα και μας δείχνει το κόλπο για να γίνουν τραγανά. Τέλος, κλείνει με αγαπημένα έθνικ, σουβλάκια κοτόπουλου σατάυ.