Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 79 κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ένα πιάτο για το καθημερινό τραπέζι ζυμαρικά φούρνου με σπαγγέτι, μελιτζάνες, τυριά και λουκάνικο. Στη συνέχεια παρουσιάζει μια νόστιμη και υγιεινή συνταγή για φιλέτα σαρδέλας γεμιστά με πέστο κολοκυθιού, ενώ για το κυριακάτικο τραπέζι μαγειρεύει ψαρονέφρι με μια κρασάτη σάλτσα με δενδρολίβανο και αποξηραμένα βερίκοκα και το σερβίρει με πουρέ γλυκοπατάτας. Κλείνοντας φτιάχνει κέικ με δαμάσκηνα, γλυκό κρασί, καφέ, καρύδια και σοκολάτα.