Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 69, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δίνει ωραίες ιδέες και συνταγές για το εορταστικό τραπέζι. Ξεκινάει με την κλασική χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα και μας μαθαίνει πώς την προετοιμάζουμε, πώς την ψήνουμε σωστά, αλλά και ποια είναι τα υλικά που της δίνουν άρωμα. Στη συνέχεια φτιάχνει ένα γιορτινό πιλάφι, το οποίο έχει συκωτάκια πουλιών, ξερά φρούτα, κουκουνάρι και κάστανα. Αυτό το πιλάφι μπορεί να είναι και συνοδευτικό, αλλά μπορεί να σταθεί και μόνο του στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Για ορεκτικό, μας προτείνει γαρίδες τυλιγμένες με κανταΐφι με μια υπέροχη συνοδευτική σάλτσα. Τέλος, για γλυκό μας δίνει μια συνταγή για τρίγωνα με γέμιση μπακλαβά και κρέμας.