Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 75
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δίνει ιδέες για το πασχαλινό τραπέζι και στην ενότητα «ελληνική κουζίνα» μαγειρεύει λαχταριστό λεμονάτο αρνάκι φούρνου με πατάτες, αγκινάρες και σπαράγγια. Στην συνέχεια φτιάχνει ζεστή πατατοσαλάτα με σπανάκι, φέτα και αυγά και συνεχίζει με πρωτότυπες ιδέες για γρήγορα ορεκτικά με λουκάνικα και αλοιφές. Το επεισόδιο κλείνει με δύο εντυπωσιακά και πρωτότυπα γλυκά που ενθουσιάζουν: Ζελέ κουμκουάτ Spritz και κέικ limoncello!