Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 74
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει την προετοιμασία για το πασχαλινό τραπέζι και μας δείχνει όλα τα βήματα για την παραδοσιακή μαγειρίτσα. Στην συνέχεια ψήνει αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα αρωματικών και φτιάχνει πράσα με ζαμπόν και τυριά, ένα ορεκτικό γεμάτο νοστιμιά! Την ώρα του γλυκού ετοιμάζει ένα υπέροχο cheesecake φούρνου με ανθότυρο και γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι, αλλά και παγωτό χαλβά!