Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 38
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας προτείνει γευστικά και πρωτότυπα εδέσματα για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Διπλοψημένα παϊδάκια κοτόπουλου με σάλτσα μπάρμπεκιου, ποικιλία από πεντανόστιμα λουκάνικα σερβιρισμένα με 2 σπέσιαλ σάλτσες, τα τέλεια χοιρινά σουβλάκια μαριναρισμένα σε κρασί σερβιρισμένα με ένα ελαφρύ χειροποίητο τζατζίκι και πίτες, αλλά και αφράτα και αρωματικά κεμπάπ κοτόπουλου γιαουρτλού!