Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 37
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει βήμα βήμα λαχταριστή τυρόπιτα και σπανακόπιτα σουφλέ, με τραγανό φύλλο και αφράτη γέμιση. Στην συνέχεια, δείχνει όλα τα μυστικά για ένα ιδιαίτερο ψωμί πατάτας, με το οποίο φτιάχνει club sandwich με εκλεκτά υλικά. Μαγειρεύει κοτόπουλο υεμενίτικο με ένα ξεχωριστό αρωματικό μείγμα μπαχαρικών και στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» μάς δείχνει όλα τα μυστικά για το γιαπωνέζικο Cheesecake!