Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 77 κύκλος 02
Με μια υπέροχη μακαρονάδα, ιδανική για το καθημερινό τραπέζι, αφού γίνεται γρήγορα κι εύκολα, ξεκινάει τις προτάσεις του ο Βαγγέλης Δρίσκας και φτιάχνει σπαγγέτι με θαλασσινά και σάλτσα με φινόκιο, κρόκο, ντομάτα και κρέμα. Στη συνέχεια, μαγειρεύει ένα από τα πλέον αγαπητά πιάτα της ελληνικής κουζίνας, κοτόπουλο με κολοκυθάκια και ένα ιδιαίτερο αυγολέμονο, μια συνταγή την οποία κάνουν ξεχωριστή τα μυρώνια, οι καυκαλήθρες και τα άλλα μυρωδικά που περιλαμβάνονται. Σειρά έχει η οσπριάδα ή τα κρητικά πολυσπόρια, δηλαδή μια ποικιλία από όσπρια, με τα οποία φτιάχνει μια υπέροχη σαλάτα με ψητό χαλούμι και μια ιδιαίτερη βινεγκρέτ με καπνιστό μπέικον. Τέλος, στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει μία τάρτα-μωσαϊκό, με μπισκοτένια βάση, βελούδινη κρέμα κι ένα ξεχωριστό γλάσο.