Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 76, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεκινάει με ένα καθημερινό φαγητό, ογκρατέν με κιμά από χωριάτικο λουκάνικο και πουρέ πατάτας. Στη συνέχεια ετοιμάζει φιλέτο τόνου όσο μπούκο και κους κους, ένα πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ετοιμάζει εργολάβους και καρυδάτα με γκανάς από σοκολάτα. Και στην τελευταία ενότητα ετοιμάζει ένα χειμωνιάτικο ρόφημα με βάση το μαύρο τσάι και κρόκο Κοζάνης.