Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 66, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς προτείνει για το καθημερινό, αλλά και για το γιορτινό τραπέζι, μία τάρτα σφολιάτας που έχει πλούσια γέμιση από κιμά και λαχανικά και μια ωραία κρούστα από γιαούρτι. Συνεχίζει δείχνοντάς μας κάτι νέο: σπαγγέτι με αχιβάδες, το οποίο είναι ένα κλασσικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, εξαιρετικά γρήγορο και νόστιμο. Στην ενότητας της υγιεινής συνταγής φτιάχνει buddha bowl με χορτοφαγικά μπέργκερ και πεντανόστιμο ντρέσινγκ. Το γλυκό είναι πρόταση για το γιορτινό τραπέζι, μια σοκολατένια τούρτα με ταχίνι και αλμυρή καραμέλα, ένας συγκλονιστικός συνδυασμός.
Αμαλία γεωργοτα
| Πριν από 1068 ημέρεςΚαλησπέρα σεφ μόλις γύρισα από Α.Β Βασιλόπουλος ήλπιζα νά βρω τό ταχίνι με την καραμέλα ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΠΟΥΘΕΝΆ μεγάλο προβλημα με τά υλικά που μας δίνετε δεν τά βρίσκουμε τό έχω ξαναπάθει τί κρίμα έχω πάρει τα υλικά για την τούρτα