Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 60, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει ένα φαγητό για το καθημερινό τραπέζι, που έχει φροντίδα και γεύση μαμάς, σουφλέ πατάτας με τυριά και λαχανικά. Συνεχίζει με πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι, το οποίο έχει αγριογούρουνο με κυδώνια. Επίσης, προτείνει κάτι νέο, το camembert, μαγειρεμένο, τηγανητό, τραγανό εξωτερικά και βελούδινο εσωτερικά που το σερβίρει με σάλτσα από φρούτα του δάσους. Κλείνει γλυκά με ψητά κυδώνια με ροζέ κρασί στο φούρνο και τα σερβίρει με μία ωραία δροσερή κρέμα γιαουρτιού.