Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 49, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ετοιμάζει σπιτική και εύκολη τούρτα κοκ. Στη συνέχεια μας φτιάχνει ένα νόστιμο πιάτο για το Κυριακάτικο τραπέζι, το οποίο είναι νουά μαγειρεμένο με μουσταρδόμελο και μπύρα. Συνεχίζει με ένα καθημερινό πιάτο, πένες parma. Μια αυθεντική Ιταλική συνταγή που έχει ντομάτα, τυρί κρέμα, μια ιδιαίτερη μορταδέλα και μανιτάρια. Τέλος, ο chef φτιάχνει μια χορτοφαγική συνταγή από την αγαπημένη μας Ελληνική κουζίνα, φασόλια μαυρομάτικα με χόρτα ντερμπιέ.