Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 41, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας δείχνει πώς να φτιάξουμε στο σπίτι τον πιο νόστιμο γύρο από χοιρινό κρέας με όλα του τα αρώματα, τραγανό, μαλακό, νόστιμο και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά, τζατζίκι, μουσταρδόμελο, πίτες, ντομάτα, κρεμμύδι. Στη συνέχεια, μας «συστήνει» τους πατατοκεφτέδες, τους περίφημους «ψευτοκεφτέδες» της ελληνικής κουζίνας, που περιέχουν και ψητό κοτόπουλο και είναι αφράτοι και τραγανοί. Μοιράζεται τη συνταγή του για ταλιατέλες με γαρίδες αλφρέντο, μια κλασσική ιταλική σάλτσα με κρέμα, σκόρδο και παρμεζάνα, ένα πιάτο γρήγορο και νόστιμο. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής, δείχνει τα μυστικά του για σπιτικό ζελέ μήλου, ένα είδος μαρμελάδας που σερβίρεται με παρφέ γιαουρτιού.