Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 32, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς φτιάχνει μία τάρτα από τη Γαλλία, τάρτα φλαμπέ με καπνιστή πανσέτα, τυριά, κρεμμύδια, μανιτάρια και συνεχίζει με ένα κλασσικό γλυκό, λαχταριστό εκμέκ κανταϊφι δείχνοντάς μας βήμα – βήμα τις κινήσεις. Έπειτα, κάνει ένα πηλιορείτικο χοιρινό στη γάστρα, με κρασάτη σάλτσα και κάστανα και μια πράσινη σαλάτα ανάμεικτη με μοσχαρίσια φιλετάκια.