Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 18, κύκλος 02
Στη Μεσσηνία και την Ιταλία μας ταξιδεύει ο Βαγγέλης Δρίσκας με τις συνταγές του, φτιάχνοντας ένα απίθανο κι εύκολο ορεκτικό από τη γειτονική χώρα, τηγανητή μοτσαρέλα σερβιρισμένη με πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας. Στη συνέχεια μας συστήνει τη ροβίτσα ή ροβίτσες τα περίφημα πράσινα ψιλά φασολάκια από τη Μεσσηνία και μας εξηγεί πώς μαγειρεύονται, πριν φτιάξει με αυτά χούμους, το οποίο σερβίρει με υπέροχα συνοδευτικά. Μαγειρεύει ακόμα μία τοπική σπεσιαλιτέ της Μεσσηνίας, λεμονάτο μοσχαράκι με κολοκυθάκια με ένα ιδιαίτερο αυγολέμονο, ενώ το επεισόδιο κλείνει γλυκά με στρούντελ με μήλα, αχλάδια, καρύδια και μια συνοδευτική κρέμα βανίλιας, ένα γλυκό με λίγα υλικά αλλά εντυπωσιακό στη γεύση και την εμφάνιση.