Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 12, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει σπιτική κέτσαπ: κέτσαπ ντοματοπιπεριάς με ωραία μπαχαρικά. Στη συνέχεια μαγειρεύει ένα πολύ ωραίο κριθαράκι με τόνο και με ένα πρωτότυπο πέστο μαϊντανού. Ψήνει την απόλυτη τρυφερή πανσέτα με τραγανή κρούστα, που είναι το απόλυτο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με ανατολίτικο ρεβανί με ινδική καρύδα.