Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 07, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μπαίνει στην ανανεωμένη του κουζίνα και μοιράζεται τις συνταγές του για νόστιμα, υγιεινά και πρωτότυπα πιάτα. Φτιάχνει αφράτα πιροσκί με μία ζύμη-έκπληξη και τρεις γεμίσεις, που γίνονται γρήγορα, εύκολα κι απλά. Μαγειρεύει το απόλυτο Κυριακάτικο φαγητό, αρνίσια παϊδάκια μαριναρισμένα με πελτέ ντομάτας, με μια υπέροχη σάλτσα με λαχανικά, αλλά και συνοδευτική σάλτσα με γιαούρτι. Ακόμη, φτιάχνει σαλάτα φακές με λακέρδα για τους λάτρεις των οσπρίων και στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής φτιάχνει «μαντηλάκια» γεμιστά με μαρμελάδα, ενώ δείχνει και πώς να φτιάξουμε σπιτική μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη, με μήλα και σταφίδες.