Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη ΔρίσκαVideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα   Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Τρίτη 18 Μαΐου 2021 16:29

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 85

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας «ταξιδεύει» στην Ιταλία, μέσα από ένα απίθανο ριζότο με ανοιξιάτικα λαχανικά, όπως κουκιά, φρέσκο αρακά και κολοκυθάκια, που το σερβίρει με καραβίδες σοταρισμένες σε πικάντικη λεμονάτη σάλτσα. Το ταξίδι στις έθνικ κουζίνες συνεχίζεται, με τον Βαγγέλη Δρίσκα να μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να φτιάξουμε μια νοτιοαφρικάνικη συνταγή που διέδωσαν στον κόσμο οι Πορτογάλοι, το περίφημο κοτόπουλο πίρι-πίρι, με μια υπέροχη σάλτσα με καυτερές πιπεριές και σερβιρισμένο με γλυκοπατάτες και καλαμπόκι. Στη συνέχεια φτιάχνει ριγκατόνι φούρνου με μελιτζάνες και λευκά τυριά και τέλος, μας αποκαλύπτει τη συνταγή για ένα ξεχωριστό γλυκό από την κεντρική Ευρώπη, το κολάτσε, που είναι αφράτες πιτούλες, γεμιστές με τυρί κρέμα, μαρμελάδα και τραγανά ψίχουλα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ