Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 41
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ψήνει λουκανικόπιτες σφολιάτας, αφράτες και λαχταριστές. Στην ενότητα «Masterclass σε 5’» μαγειρεύει ένα πιάτο που όλοι αγαπάμε, με μία σύγχρονη ματιά: Ελαφρύ παστίτσιο με αρωματική σάλτσα κιμά. Συνεχίζει με ελληνική κουζίνα και δείχνει βήμα βήμα πώς φτιάχνονται οι λαχανοντολμάδες με σάλτσα ντομάτας. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με το ιδιαίτερο κέικ σαρλότκα, το οποίο σερβίρεται με μπισκότα, καραμελωμένο ζαχαρούχο και παγωτό!