Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 40
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει πατατοσουφλέ με μανιτάρια και τυριά. Μαγειρεύει ένα εκπληκτικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας: κατσικάκι φρικασέ με σταμναγκάθι και σπανάκι. Στη συνέχεια, κάνει ένα «μαγειρικό ταξίδι» μέχρι την Ισπανία για να δοκιμάσει λαχταριστές σαρδέλες Καταλονίας με γλυκόξινη σάλτσα. Τέλος, μαγειρεύει βήμα βήμα ένα ξεχωριστό κριθαράκι με κατσικίσιο τυρί και ψητό προσούτο!