Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 39
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς δείχνει πώς να φτιάξουμε νόστιμους μεζέδες εύκολα και γρήγορα! Ξεκινάει με τυροκροκέτες με σαλάμι, αφράτες με τραγανή κρούστα και πλούσια γεύση. Συνεχίζει με μερακλίδικες πιπεριές γεμιστές με κιμά και χτυπητή, αλλά και με μπεκρή μεζέ με πανσετάκια. Μαγειρεύει πικάντικη τηγανιά κοτόπουλου σε δέκα μόνο λεπτά, ενώ το επεισόδιο κλείνει γλυκά με ένα αρωματικό, και πολύ ιδιαίτερο κιουνεφέ.