Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 34
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει τσίλι κον κάρνε, το απόλυτο φαγητό της παρέας, και το σερβίρει με νάτσος και σάλτσα τσένταρ. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» ετοιμάζει φιλετάκια κοτόπουλου με σάλτσα κρασιού, με λεμόνι, κάπαρη και ελιές τα οποία συνοδεύει με πιλάφι με καστανό ρύζι, μανιτάρια και πιπεριές. Μας μαθαίνει όλα τα μυστικά για μία ξεχωριστή ισπανική ομελέτα: Τορτίγια με πατάτες, λουκάνικο και τυριά, ενώ, τέλος, μαγειρεύει ένα υπέροχο σαγανάκι γαρίδες με το οποίο φτιάχνει σάλτσα για λαχταριστές χυλοπίτες.