Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 20
Κινέζικο καραμελωμένο κοτόπουλο, σερβιρισμένο με λαχανικά και με ρύζι, ρουμελιώτικο κοντοσούβλι μαγειρεμένο αλλιώς, στο χαρτί, με δύο γαρνιτούρες: μανιτάρια και τις πιο νόστιμες ψητές πατάτες, μαγειρεύει μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Δρίσκας. Ακόμη, μαθαίνουμε βήμα-βήμα πώς θα μαγειρέψουμε σωστά τη φάβα και φτιάχνουμε συκώτι με το σαντορινιό κρασί Vinsanto και καραμελωμένα κρεμμύδια.