Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 18
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει χοιρινά μπριζολάκια με τραγανή κρούστα και τα σερβίρει με μανιτάρια με αρωματικά ψίχουλα παρμεζάνας. Ετοιμάζει σπιτικό φαστ φουντ με μεξικάνικες κεσαντίγιας με αλλαντικά, πιπεριές και τσένταρ. Δοκιμάζει μια χειμωνιάτικη σαλάτα με φασόλια, ταραμά και καπνιστό σκουμπρί και μας μαθαίνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε βήμα-βήμα ένα πεντανόστιμο σοκολατένιο κέικ χωρίς ζάχαρη, με σπιτική τζιαντούγια.