Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 56, κύκλος 02
Την Κυριακή 13 Απριλίου, ο chef κάνει όλες τις προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι. Ξεκινάει με κοκκινιστό κατσικάκι με χυλοπίτες, ένα πιάτο γεμάτο γεύση που μοσχοβολάει παράδοση. Στη συνέχεια, ζυμώνει απίθανα αφράτα πασχαλινά τσουρέκια με τη συνταγή της επιτυχίας για αποτέλεσμα που θα καταπλήξει! Ετοιμάζει μία ποικιλία ορεκτικών για το γιορτινό τραπέζι: Μυκονιάτικα κρεμμυδοπιτάκια, αφράτη αβγοσαλάτα και αρωματικούς κολοκυθοκεφτέδες και ψήνει το κλασικό λαμπριάτικο λεμονάτο αρνάκι στον φούρνο με τις τέλεια μελωμένες πατάτες. Το μενού κλείνει γλυκά με ονειρεμένη πάβλοβα με κρέμα λευκής σοκολάτας και φρούτα.