Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 38, κύκλος 02
Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει τα μαγειρέματα με λαχταριστό σουφλέ με κανταΐφι και τυριά, αφράτο, πεντανόστιμο και με απίθανη τραγανή κρούστα. Ακολουθεί το περίφημο γκιούλμπασι, με τρία είδη κρέατος, λαχανικά και τυριά, ενώ στη συνέχεια ο chef φτιάχνει φριτάτα καρμπονάρα εύκολα και απλά στο air fryer. Συνεχίζει με σπετζοφάι, ένα κλασικό πιάτο της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει πουτίγκα με ξερά φρούτα και σάλτσα καραμέλας, ένα γλυκό εθιστικά νόστιμο.