Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 36, κύκλος 02
Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει τα μαγειρέματα με πρωτότυπα τραγανά μπισκότα μήλου με μοναδικά αρώματα. Συνεχίζει με σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι χουνκιάρ για το κυριακάτικο τραπέζι με τον πιο βελούδινο και νόστιμο πουρέ μελιτζάνας. Στη συνέχεια, φτιάχνει αγαπημένα ριγκατόνι με μπέικον και βότκα στο λεπτό. Τέλος, μαγειρεύει ταλιατέλες με τραγανά σνίτσελ γαλοπούλας και σάλτσα μανιταριών, και το επεισόδιο κλείνει με dan dan noodles, ένα θρυλικό πιάτο της κινέζικης κουζίνας.