Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 16, κύκλος 02
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, το πρώτο πιάτο είναι ένα λαχταριστό φθινοπωρινό σουφλέ ζυμαρικών με κολοκύθα και τυριά. Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης μαγειρεύει για το κυριακάτικο τραπέζι κόκορα ραγού με χυλοπιτάκι και φτιάχνει αφράτα μπουρέκια με 3 τυριά, ένα σνακ για μικρούς και μεγάλους. Ταξιδεύουμε ως την Ιταλία για να δοκιμάσουμε κοτόπουλο με πικάντικη και αρωματική σάλτσα, το περίφημο Pollo alla diavola, ενώ την ώρα της ζαχαροπλαστικής, έρχονται υπέροχα μηλοπιτάκια με σταφίδες και κανέλα με την πιο νόστιμη τραγανή ζύμη.