Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 11, κύκλος 02
Στο επεισόδιο του Σαββάτου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με ένα από τα πιο νόστιμα πιάτα της ιταλικής κουζίνας: πένες Τοσκάνης με την πιο βελούδινη και εθιστικά νόστιμη σάλτσα. Ακολουθεί το χοιρινό κότσι μπραιζέ με μπίρα, που μπορεί να θέλει τον χρόνο του για να μαγειρευτεί σωστά, αλλά εντυπωσιάζει με το αποτέλεσμα. Ακόμα, ο Βαγγέλης φτιάχνει και μία πολύ εύκολη πρασόπιτα σουφλέ, αφράτη και αρωματική. Στη συνέχεια, προτείνει ένα υγιεινό και θρεπτικό συνδυασμό για το καθημερινό τραπέζι: μπριάμ με φασόλια φούρνου. Το επεισόδιο κλείνει με αφράτα και βουτυράτα βιεννέζικα μπισκότα.