Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 44, κύκλος 01
Ο Βαγγέλης μας προτείνει φιλέτο κοτόπουλου Gordon Blue. Ψήνει λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους, τα πρωτότυπα μάφινς λουκανικόπιτες. Ακόμα μαγειρεύει ένα πιάτο εποχής από την ελληνική κουζίνα, χοιρινό κότσι στη γάστρα με χειμωνιάτικες ρίζες. Δοκιμάζει απίθανα τορτελίνι στο φούρνο με σπανάκι και μοτσαρέλα. Και στην ενότητα αγαπημένα ασιατικά φτιάχνει ένα κλασικό ασιατικό πιάτο, μοσχαράκι stir fry με μπρόκολο και oyster sauce.