Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 42, κύκλος 01
Ο Βαγγέλης μας προτείνει ιδέες για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης. Το μενού περιλαμβάνει τα παραδοσιακά ψητά σουτζουκάκια της Θεσσαλονίκης και ένα μεζέ με πλούσια γεύση: σαγανάκι με λουκάνικα, πιπεριές και αβγά. Δίνει τη συνταγή για διαφορετικά τηγανόψωμα ψημένα στον φούρνο και ένα ονειρεμένο κλέφτικο με παϊδάκια κοτόπουλου. Και στην ώρα του γλυκού, ετοιμαστείτε για την πιο αφράτη πορτοκαλόπιτα με ιδιαίτερα και πολύ νόστιμα συνοδευτικά.