Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 34, κύκλος 01
Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει αφράτα πεϊνιρλί με γέμιση έκπληξη. Συνεχίζει με το κλασικό γκούλας με εντυπωσιακή γεύση και αρώματα πάπρικας. Φτιάχνει για τη συνέχεια το αγαπημένο tex mex τσίλι κον κάρνε στο λεπτό και φιλετάκια κοτόπουλου στο τηγάνι με κρασί, λεμόνι και ελιές. Και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής ετοιμάζει λαχταριστά ατομικά κιουνεφέ με αρώματα ανθόνερου.