Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 33, κύκλος 01
O Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει ένα ιδιαίτερο ψωμί ολικής άλεσης, με σύκα και καρύδια. Στη συνέχεια μας μαθαίνει όλα τα βήματα για να μαγειρέψουμε στην εντέλεια το παραδοσιακό και αξεπέραστο παστίτσιο, ένα φαγητό που αγαπάμε όλοι μας. Συνεχίζει με ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, σαλτιμπόκα αλα ρομάνα. Ακόμα ο Βαγγέλης μαγειρεύει ένα λαχταριστό πιάτο με ζυμαρικά στο λεπτό, πένες με κοτόπουλο και σάλτσα πέστο. Όσο για το γλυκό; Ανάλαφρο και αρωματικό. Ετοιμαστείτε για φρούτα εποχής ποσέ με ροζέ κρασί, κρέμα μασκαρπόνε και τραγανά μπισκοτάκια.