Chef στην κουζίνα σας, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 25, κύκλος 01
O Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει αγαπημένα ζυμαρικά: Ραβιόλι τυριών με καπνιστό σολομό. Μοιράζεται μαζί μας τη συνταγή για το τέλειο χοιρινό κότσι στον φούρνο, το οποίο το σερβίρει με πατάτες σοτέ με καπνιστό μπέικον. Ακόμα, φτιάχνει αλμυρό κέικ παρμεζάνας με προσούτο, ρολάκια σφολιάτας με λουκάνικα και δύο σάλτσες, ενώ τέλος φτιάχνει τα πιο εύκολα και πεντανόστιμα σαραγλί με σοκολάτα και πορτοκάλι.