Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 74, κύκλος 02
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας ταξιδεύει στην Κύπρο, μαγειρεύοντας ιδιαίτερα-λόγω του τρόπου που ζυμώνονται-κεφτεδάκια και τα συνοδεύει με πατάτες αντιναχτές, ένα από τα πιο διάσημα και κλασικά πιάτα της κυπριακής κουζίνας. Στη συνέχεια μας μαθαίνει όλα τα μυστικά μιας πετυχημένης σούπας βελουτέ, φτιάχνοντας βελουτέ πατάτας, με πράσα, κρόκο Κοζάνης και μπέικον, την οποία συνοδεύει με ωραία μπρουσκετάκια. Εξηγεί βήμα βήμα πώς να κάνουμε πετυχημένα κέικ, και μοιράζεται τη συνταγή του για κέικ μαρμπρέ. Στην ενότητα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει ένα ξεχωριστό γλυκό, cheesecake φούρνου με ανανά και ρούμι, με αφράτη αρωματική κρέμα.