Η Madame Ginger μαγειρεύει ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά λαδερά, τα φασολάκια, με γάλα καρύδας, μπαχαρικά και καραμελωμένα κρεμμύδια. Η Madame Ginger συνδυάζει τέλεια με το κάρυ ένα αγαπημένο ελληνικό γλυκό, τον σιμιγδαλένιο χαλβά, τον οποίο φτιάχνει χωρίς ζάχαρη και τον ανακατεύει μαζί με αμυγδαλοβούτυρο και αποξηραμένα φρούτα. Στο Eco Ginger’s Tip μαθαίνουμε πώς να αξιοποιήσουμε και να επαναχρησιμοποιήσουμε γυάλινες, μεταλλικές, χάρτινες και πλαστικές συσκευασίες από τα τρόφιμα.