Η Madame Ginger φτιάχνει δύο πολύ αγαπημένα πιάτα της κλασικής ελληνικής ταβέρνας, αλλιώς...Ο ντάκος μεταμορφώνεται σε μία πεντανόστιμη κρύα μακαρονοσαλάτα με φρέσκια ντομάτα, φέτα και ένα τραγανό crumble παξιμαδιού από χαρούπι. Ένας από τους πιο αγαπημένους μεζέδες, το σπετσοφάι, γίνεται vegan και κλέβει καρδιές, με πολλές διαφορετικές πιπεριές και ζουμερά plant based κεφτεδάκια. Στο σημερινό Eco Ginger’s Tip μαθαίνουμε 3 υλικά που χρησιμοποιούνται σε χορτοφαγικές συνταγές και που μόλις μπουν στη ζωή σας, θα γίνουν βασικά υλικά του ντουλαπιού.