Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται γλυκές και αλμυρές συνταγές για ένα πλούσιο και απολαυστικό brunch! Ετοιμάζει ένα λαχταριστό, υγρό στο εσωτερικό του, κέικ με espresso και κομμάτια σοκολάτας που συνδυάζεται ιδανικά με μια κούπα καφέ ή τσάι και γίνεται το κεντρικό γλυκό σε ένα κυριακάτικο brunch. Δείχνει πώς γίνονται πολύ εύκολα σπιτικά κρακεράκια που τρώγονται σκέτα ή συνδυάζονται με οποιοδήποτε άλειμμα. Φυσικά οι τηγανίτες και τα pancakes δεν μπορεί να λείπουν από ένα brunch! Ο Στέλιος ετοιμάζει τις ρωσικές τηγανίτες μπλινίς και τις σερβίρει με φρέσκο τυρί κρέμα και σολομό, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Δυο αγαπημένα υλικά, το τυρί και το μέλι, τού δίνουν έμπνευση να δημιουργήσει μια ξεχωριστή μους, που στην εμφάνιση θυμίζει… τούρτα, κερδίζοντας και τους πιο απαιτητικούς.