Ο Στέλιος Παρλιάρος μοιράζεται συνταγές για ξεχωριστά πρωτοχρονιάτικα γλυκά: Εντυπωσιακός σοκολατένιος κορμός με μπισκότα και σκούρα σοκολάτα, βασιλόπιτα με πρωταγωνιστές αμύγδαλο, πορτοκάλι και φρούτα γλασέ. Ακόμη, δείχνει μια από τις βασικές παρασκευές μαρέγκας: την ιταλική. Με αυτήν μπορούμε να γαρνίρουμε ή να διακοσμήσουμε γλυκά, όπως κορμούς, τούρτες, lemon pie, μους, δίνοντάς τους εντυπωσιακή εμφάνιση και έξτρα γεύση. Για το τέλος ο Στέλιος Παρλιάρος φτιάχνει μαντολάτο, το οποίο διακοσμούσε απαραιτήτως το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι της οικογένειάς του. Ο Στέλιος το εξελίσσει, προσθέτοντας σοκολάτα Gianduja και παρουσιάζει ένα γιορτινό κέρασμα που θα μας καταπλήξει!