Ευτυχείτε!VideoΦωτογραφίεςΣχετικά
καθημερινά
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
EYTYXEITE > Μαγειρική  Σχόλια  Eνσωμάτωση
 
Αντιγραφή κώδικα ενσωμάτωσης
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020 11:49

Συνταγή για ρεβυθάδα φούρνου με απάκι και αρωματικά βότανα από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει ρεβυθάδα φούρνου με απάκι και αρωματικά βότανα. Υλικά: ½ κιλό ρεβύθια, 3 κρεμμύδια, 300 γρ. απάκι, 100 ml ελαιόλαδο, 200 ml λευκό κρασί, 2 φύλλα δάφνης, 1κ.γ. κύμινο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ξύσμα από 1 λεμόνι, 2 φινόκιο, μάραθο φρέσκο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ

ΣΧΟΛΙΑ

για να μπορέσεις να συμμετάσχεις πρέπει να κάνεις login ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
 

ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ