EYTYXEITE > Μαγειρική Eνσωμάτωση
καταχωρήθηκε: Πέμπτη 03 Δεκεμβρίου 2020 11:49Συνταγή για ρεβυθάδα φούρνου με απάκι και αρωματικά βότανα από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει ρεβυθάδα φούρνου με απάκι και αρωματικά βότανα. Υλικά: ½ κιλό ρεβύθια, 3 κρεμμύδια, 300 γρ. απάκι, 100 ml ελαιόλαδο, 200 ml λευκό κρασί, 2 φύλλα δάφνης, 1κ.γ. κύμινο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ξύσμα από 1 λεμόνι, 2 φινόκιο, μάραθο φρέσκο.
ΣΧΟΛΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO
ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ