Συνταγή για πατάτες ψητές με δύο διαφορετικές γεμίσεις από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει πατάτες ψητές με δύο διαφορετικές γεμίσεις. Υλικά για την πρώτη εκδοχή: 4 μεγάλες πατάτες, 100 γρ. λιαστές ντομάτες σε κυβάκια, 4 μανιτάρια σε φέτες κομμένα, 200 γρ. κατίκι Δομοκού, 200 γρ. γραβιέρα τριμμένη, θυμάρι, εστραγκόν, μαϊντανό, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο. Υλικά για την δεύτερη εκδοχή: 4 μεγάλες πατάτες, 1 λουκάνικο χωριάτικο σε κυβάκια, 2-3 πιπεριές χρωματιστές, 10-15 ντοματίνια ψιλοκομμένα, 1 σκ. σκόρδο, 100 ml λευκό κρασί, 50 ml ελαιόλαδο, θυμάρι φρέσκο, 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.