Συνταγή για μανιταρόπιτα στεφάνι με τραγανό φύλλο και πλούσια γέμιση από τον Κυριάκο Μελά
Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει μανιταρόπιτα στεφάνι με τραγανό φύλλο και πλούσια γέμιση. Υλικά συνταγής για το φύλλο: 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 125 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης, 110 ml νερό, 20 ml ελαιόλαδο, 10 ml ξύδι ή τσίπουρο/αλκοόλ, 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1/2 κ.γ. αλάτι και 1 πρέζα ξηρή μαγιά. Για την γέμιση: 1 kgr μανιτάρια, 1 ξερό κρεμμύδι, 60 γρ. αλεύρι, 25 γρ. βούτυρο, 25 ml ελαιόλαδο, 80 ml γάλα, 200 γρ. έμμενταλ τριμμένο, 1 κλαδάκι δεντρολίβανο, 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.